Black Week - spara upp till 50 %!
Spara nu
Knäskodda ridbyxor för dam

Knäskodda ridbyxor för dam

Knäskodda ridbyxor är många hoppryttares val och en utmärkt allroundridbyxa. Denna stil gör det enkelt att ställa sig upp i sadeln.
29 artiklar

Knäskodda ridbyxor ger ett lätt grepp med snygg stil.

Knäskodda ridbyxor från Horze finns i många olika färger och stilar för alla smaker. Det trendiga nya silikongreppet vid knät ger ett lätt grepp för att lättare resa sig i sadeln och hoppa över höga hinder med precis lagom stöd. Läderliknande syntetiskt grepp på en del stilar ger ett lätt stöd och ser fantastiska ut i kontrastfärger. Pröva ett par för daglig ridning eller ett klassiskt, stilrent utseende på tävlingsbanan.

Knäskodda ridbyxor är perfekta för hoppning eller allroundridning.

Dessa klassiska ridbyxor är enkelt knäskodda med antingen trendigt nytt silikon eller traditionellt syntetiskt läder med precis lagom grepp för att hjälpa dig att enkelt resa dig i sadeln. Jakt-/hoppryttare kommer att älska de många stilarna och färgerna på dessa snygga allroundridbyxor. Välj mellan låg, mellanhög eller hög midja för en perfekt, behaglig passform. En del av dessa vackra ridbyxor har eleganta broderier eller kristalldetaljer.

Köp Knäskodda ridbyxor för dam på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Knäskodda ridbyxor för dam på horze.se nu!