Spara upp till 20 % på hela din order! *
Använd kod: SAVEMORE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo

Knäskodda ridbyxor för dam

Knäskodda ridbyxor är många hoppryttares val och en utmärkt allroundridbyxa. Denna stil gör det enkelt att ställa sig upp i sadeln.

Dina filter:
33 artiklar

Knäskodda ridbyxor ger ett lätt grepp med snygg stil.

Knäskodda ridbyxor från Horze finns i många olika färger och stilar för alla smaker. Det trendiga nya silikongreppet vid knät ger ett lätt grepp för att lättare resa sig i sadeln och hoppa över höga hinder med precis lagom stöd. Läderliknande syntetiskt grepp på en del stilar ger ett lätt stöd och ser fantastiska ut i kontrastfärger. Pröva ett par för daglig ridning eller ett klassiskt, stilrent utseende på tävlingsbanan.

Knäskodda ridbyxor är perfekta för hoppning eller allroundridning.

Dessa klassiska ridbyxor är enkelt knäskodda med antingen trendigt nytt silikon eller traditionellt syntetiskt läder med precis lagom grepp för att hjälpa dig att enkelt resa dig i sadeln. Jakt-/hoppryttare kommer att älska de många stilarna och färgerna på dessa snygga allroundridbyxor. Välj mellan låg, mellanhög eller hög midja för en perfekt, behaglig passform. En del av dessa vackra ridbyxor har eleganta broderier eller kristalldetaljer.