Kontrollera leveransstatus för din order här
Varm design för kalla dagar
Knäskodda ridtights för dam

Knäskodda ridtights för dam

Ridleggings med knäskodd är idealiska för hoppare eftersom de är så mångsidiga. Knäskodden gör att du kan resa dig i sadeln utan problem, och smidigheten hos själva ridleggingsen ger dig den rörelsefrihet du behöver.
9 artiklar

Köp Knäskodda ridtights för dam på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Ridleggings med knäskodd ger dig precis rätt stöd och framför allt flexibilitet.

Horzes ridleggings med knäskodd är precis lika bra som ridleggings med helskodd när det gäller mode, trender och elegans. Tack vare knäskodden ger de dig exakt det stöd du behöver, inte bara när du hoppar, samtidigt som de inte klibbar fast för mycket på sadeln. Knäet stannar exakt där det ska vara tack vare skodden, samtidigt som du lätt kan räta upp dig i sadeln. Det lätta, flexibla tyget sitter smidigt och anpassar sig till dina rörelser.

Du kan välja mellan olika färger, skärningar och stilar. Om du vill vara i fokus, inte bara med din ridningsprestation utan också för ditt modesinne, kan du garanterat hitta rätt knäskodda ridleggings hos Horze - med iögonfallande färger, med snygga mönster på silikonskodden och snygga, väl valda accenter på fickor, linning eller ben.

Ridleggings med knäskodd som är perfekta för hoppning och fälttävlan.

För hoppning, fälttävlan eller när du rider på ute är knäskodden ett perfekt val. Med skodden på insidan av knät sitter du stadigt i sadeln och är ändå flexibel när du hoppar din bana eller helt enkelt vill komma över ett dike eller en trädstam som ligger tvärs över stigen.

Om du väljer knäskodda eller helskodda ridleggings är en fråga om smak, men du hittar rätt skärning för dig hos Horzes, oavsett om du letar efter leggings med låg, hög eller medelhög midja, olika skärning, trendiga accenter som strass eller ditt favoritmärkes logo-tryck, modeller med en mobilficka och mycket mer. Njut av en oanad rörelsefrihet och snygg design.

Bli inspirerad och bläddra ibland Horze ridleggings idag.