Mellansäsongsrea! Missa inte dessa enorma rabatter!
Spara nu

Zilco Slickz knäkappa, standard

Produkt-ID: 19928

kr 879,00
(Priset inkluderar moms)
Zilco Slickz knäkappa, standard
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Zilco Slickz knäkappa, standard
Beskrivning

Beskrivning

Används mest på passgångare, men passar även för travare. Ett gjutet, hårt skydd med knäformad insida för att hindra att hästen skadar sig.Det hårda, gjutna högglansskalet är lättare än många andra knäkappor på marknaden.Dessa skydd har även ett hexagonmönstrat neoprenfoder för bättre luftflöde och grepp.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Det bästa knäböjet
0 Gillar

Har flera märken av knäskydd för mina travar. Men dessa är överlägset bäst. Fantastisk passform och bra skydd.

Great buy
0 Gillar

Bought these for my Friesian Gelding, very happy with the product high quality at a great price fits perfectly and looks great Would definitely recommend to anyone with driving horses

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.