Cyber Monday - spara upp till 70 %!
Spara nu
Knästrumpor

Knästrumpor

Ridstrumpor med dina favoritstövlar och ridbyxor är perfekt för komfort och stil. Ridstrumpor håller dig torr och fräsch om benen hela dagen.
47 artiklar

Ridstrumpor är det behagligaste valet i ridstövlarna och ett roligt tillbehör, som piffar upp ditt utseende.

Välj ridstrumpor i färger och textiler som passar alla årstider. Lätta, eleganta ridstrumpor från Crescendo-kollektionen är dekorerade med broderi och kristalldetaljer för lite extra klass. Använd dessa behagliga ridstrumpor med andasfunktion över dina favoritridbyxor eller lediga jeans som vacker detalj till dina ridkläder. Roliga argyle-rutor matchar Supreme-kollektionen perfekt och finns i många olika färgkombinationer för att passa alla hoppryttares smak. Horze ridstrumpor har ofta många Horze-logos och märken för att skilja dem från andra strumpor.

Ridstrumpor är designde för komfort, som sitter bra i stövlarna.

Inget är värre än att strumporna glider ner eller skapar obehag i stövlarna. Välj ett perfekt par ridstrumpor från Horze med traditionellt utseende och klassiska färger. Välj ett par färgglada ridstrumpor för att liva upp dina annars så formella ridkläder och visa din egen stil. De töjbara muddarna längst upp på Horze ridstrumpor och den förstärkta tån och hälen gör dem perfekta för ridning. Coolmax-textilen andas och håller dina fötter torra och behagliga i ridstövlarna hela dagen. Det finns även vinterridstrumpor, som håller dina fötter härligt varma under de kalla vinterridturerna eller under stallsysslorna mitt på vintern.

Köp Knästrumpor på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Knästrumpor på horze.se nu!