Sommarrean är här! Spara upp till 40 % på sommarprodukter *
Spara nu
* Kampanjinfo

Knästrumpor til barn

Barnridstrumpor finns i stilar som passar juniorer och kombinerar färger och textiler med överlägsen komfort och slitstyrka.

Filtrera
Filtrera
Radera allt
Sortera
Färg
Storlek
Pris
Pris
Dina filter:
5 artiklar

Barnridstrumpor från Horze finns i roliga designer för alla åldrar.

Njut av dessa mjuka, slitstarka och snygga ridstrumpor från Horze tillsammans med dina favoritridbyxor. Barnridstrumporna hålls på plats och är perfekta som extra lager tillsammans med ridbyxor och ridstövlar. Utöka ditt barns ridgarderob med dessa strumpor med förstärkt häl och tå för en fullständig Horze-look. Ridstrumporna hålls på plats utan att halka ner i stövlar och chaps och håller fötterna varma och torra.

Barnridstrumpor är perfekta med ridbyxor och ridstövlar.

Välj strumpor från Horze med roliga mönster och färger för att fullända din ridklädsel. Det sista du behöver när du rider är en strumpa som halkar ner i stöveln och skapar obehag. Horze barnridstrumpor ser fantastiska ut i sadeln eller med ledig vardagsklädsel. Visa upp ditt ridintresse med dessa välgjorda, förstärkta barnstrumpor. Aktiva unga ryttare kommer att älska dessa strumpors töjbarhet och passform som inte halkar ner och skapar obehag. Fyll på lagret hemma för att fullända din ponnyinspirerade look.