Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Back On Track ridstrumpor

Produkt-ID: 31236

kr 285,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Back On Track ridstrumpor
kr 285,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back On Track ridstrumpor
Beskrivning

Beskrivning

De flesta känner nog till problem som kalla fötter, fotvärk eller svullna fötter. Vi har fått mycket positiv feedback på våra strumpor och vill påminna om att man även kan sova med dem. Back on Track-effekten reflekterar din kroppsvärme och håller dig varm både på dagen och på natten.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Utmärkta strumpor
1 Gillar

Dessa strumpor bär vansinnigt härlig mjuk känsla. Med dessa strumpor fryser inte fötterna och det finns ingen information om inflammation. Personligen gillade jag verkligen det, priset var rätt för kvaliteten. Jag rekommenderar!

Mycket lycklig
1 Gillar

Efter ett komplicerat fotbrott köpte jag strumporna för att testa effekten. Min erfarenhet är att de både värmer och lugnar, och jag sover hos dem nu på natten. Jag ser fram emot att bära dem, och särskilt på dagar då vristen är svullen och smärtsam. Rekommenderas för alla med ankelsjukdomar och kalla fötter. Kommer definitivt att köpa fler av produkterna.

0 Gillar

Synd att de riktigt dyra svarta på banstrumporna har så dålig passform! Efter 10 minuter är klackarna i höjden på kalven. Jag skulle inte ha förväntat mig en sådan dyr produkt. Vi kommer därför att avstå från att beställa en annan strumpa för vår klubb ,

Lite besviken
0 Gillar

Jag är den första att erkänna att jag har ledproblem - vrister, knän, handleder, rygg. Det plågar mig. Så när jag såg att BOT erbjöd vissa produkter som påstod att hjälpa till att lindra smärta och främja värme och ökad cirkulation till de drabbade lederna, hoppade jag på chansen att vinna på deras forskning. Jag köpte strumporna och tog på dem en dag, två dagar, tre dagar och väntar på att känna någon slags skillnad från strumporna jag brukar ha. Jag bar dem enligt instruktionerna, men fann ingen skillnad. Ingen. Jag hade köpt deras handskar för en stund tillbaka, och fann ingen förändring med handskarna heller, även om jag tänkte att jag kanske inte hade dem så länge jag borde. Jag har köpt produkter till min häst och använder dem, men ifrågasätter nu något om deras effektivitet. BOT-produkterna är inte billiga, så alla investeringar jag har gjort har beaktats väl och gjorts mot bakgrund av BOT-påståendena, bilderna som påstår sig visa temperaturförändringar efter BOT-produkterna och vittnesmålen. Jag blev verkligen besviken över att varken strumporna eller handskarna gjorde en skillnad. Jag hoppas att det är annorlunda med de produkter jag har köpt till min häst, men jag tror att strumporna kan ha varit det sista köpet jag ska göra. Jag skulle gärna vilja vara övertygad om att jag har fel, eftersom den ansträngning detta företag gör i sina produkter verkar så välmenande.

0 Gillar

Jag köpte dessa för att värma upp, men på min egen plats går "kraften" tom även i de små frostarna, tårna fryser även om ullstrumpor och bra skor. Det vill säga, inte lämplig för uppvärmningsändamål, andra egenskaper som jag inte kan bedöma ordentligt när jag inte riktigt lider av några symtom, känner på något sätt att vristarna är mer elastiska. Men de har en trevlig känsla av hög kvalitet och håller sig fräscha, även om de inte är däremellan.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.