Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Covalliero Grado knästrumpa

Produkt-ID: 315557

kr 89,96
kr 99,95
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Covalliero Grado knästrumpa
Beskrivning

Beskrivning

Egenskaper:


  • Tunn men ändå stödjande stickning på skaftet för optimal komfort i ridstöveln.
  • Bra passform med ett fast men icke-begränsande band

Tvättråd:


Maskintvätt 30°C.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

bekväm
0 Gillar

Otroligt bekväma strumpor. Till ett mycket rimligt pris. Köpte två stycken och är väldigt nöjda. Hoppas att den är hållbar efter några användningar

Riding Socks.
0 Gillar

De är trevliga att använda på sommaren eftersom de är väldigt tunna i tyg och fötterna kan andas och bli av med värmen när man cyklar på sommaren.

Trevliga ridstrumpor
0 Gillar

Bra ridstrumpor som är tillräckligt tunna för användning i ridstövlar, men långt tålligare än många andra ridstövlar på marknaden. Rekommendera.

lätt komprimeringseffekt, normal kvalitet, ...
0 Gillar

.. sitter lite smal men perfekt adekvat (normal kalv), men snittar snarare lite djupare. Går inte till knäets hål, 5 cm kortare. Inte förstärkt i tåområdet, men kvaliteten verkar vara tillräcklig för att inte direkt få ett hål. Tyget på kalven är mjukt men inte extremt stretchigt. Allt för 5 euro exakt vad du vill :)

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.