Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Noble Equestrian ThermoThin strumpa

Produkt-ID: 316568

kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Noble Equestrian ThermoThin strumpa
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Noble Equestrian ThermoThin strumpa
Beskrivning

Beskrivning

Värme utan bylisghet, Thermolite® är känt för sin lätta känsla, högpresterande fibrer som håller torr och varm från häl till tå. Strumpan glider lätt in i stöveln och fötterna känns bekväma och sköna.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra övergångsstrumpor.
0 Gillar

Strumpan passar riktigt bra. Men tyvärr är det inte så varmt som jag först trodde eller vad jag kunde läsa för köp ;-( - Det kommer inte att kunna hålla tårna varma på en vintertur (och vintern har inte riktigt kommit ännu) trots den termiska sulan i bagageutrymmet. Å andra sidan är de billiga ullknästrumporna från Netto å andra sidan en hit. Jag skulle säga att strumporna måste falla i en annan kategori, stövstrumpor med super gångkomfort och passform :-) Det kommer inte att vara vinterstrumpor ;-(

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.