SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Finntack Crescendo travbett

Produkt-ID: 13550

kr 279,00
(Priset inkluderar moms)
Finntack Crescendo travbett
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finntack Crescendo travbett
kr 279,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Crescendo travbett
Beskrivning

Beskrivning

Cresendo-bett, tillverkat av rostfritt stål (innehåller nickel).


Teknisk beskrivning:


Crescendo-bett.


Genomsnittligt betyg
2.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

chockerande
1 Gillar

Jag är chockad över att det finns något på marknaden. Hur kan du sätta något i munnen när du älskar din häst? Något sådant kommer inte nära min häst i livet. Bad the Horze har sålt någonsin någonting.

Storlek: Normal
tortyrinstrument
2 Gillar

Det är synd att ett sådant tortyrinstrument till och med säljs!

Storlek: Normal
Jag blev chockad
4 Gillar

Hur kommer man på idén att göra en sådan fruktansvärd sak? Jag erbjöds lite på Facebook och jag blev förskräckt. Skäm dig!

Storlek: Normal
Crescendo Gebiss - Achenbach skulle vända sig i graven!
14 Gillar

Hur denna bit ska vara känslig för mig är inte att förmedla. En konstant fästning i betydelsen Achenbach är därför inte möjlig eftersom hästen får mycket smärta. En mild sträckning med handen är utanför räckhållet för detta instrument, och säkert ingen häst inbjuds till glatt samarbete? Är det säkert att sova efter att ha beskrivit denna tortyrenhet som en mild korrigerande tandvård? Det skulle snarare kallas: en extra skarp tandprotokoll för de fattiga hjälpstudenterna som bara vill kontrollera hästar genom tvång och smärta! Förresten, bilden av detta skräckverktyg påfördes mig av Google. Nej tack!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.