Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Finntack rakt travbett

Produkt-ID: 13510

kr 199,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack rakt travbett
Beskrivning

Beskrivning

Rakt travbett tillverkat av rostfritt stål (innehåller nickel).


Teknisk beskrivning:


Travbett, rakt.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Smarta övningar
0 Gillar

En positiv överraskning att de i alla fall var väldigt tunna borde se annorlunda ut än i den produktbilden. Jag var rädd hela tiden att de var lika tjocka som vad jag såg i butiken. Vi har en Shetland-ponon i bruk.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.