Spara upp till 50 % på massor av produkter
Komperdell

Komperdell

8 artiklar
Köp Komperdell från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Mer säkerhet i sadeln med säkerhetsvästar från Komperdell

När det gäller säkerhetsvästar och ryggskydd är det fortfarande många ryttare som har klumpiga och obekväma västar som begränsar ryttarens rörelsefrihet. Med Komperdell hör sådana skydd till det förflutna. Förutom säkerhetsutrustning för ridsport tillverkar det österrikiska familjeföretaget vandringsstavar, skidtillbehör och skydd för motorcyklister.

Komperdells säkerhetsvästar uppfyller inte bara de högsta säkerhetsnormerna utan är också mycket bekväma att ha på sig. Komperdells säkerhetsvästar anpassar sig perfekt till din kropp genom kroppsvärme, så att västen sitter perfekt och inte stör dig. Skydden består av flera lager och celler, vilket skapar ett mycket flexibelt och andningsbart skyddssystem som omsluter ryggen och absorberar upp till 85 % av stötar och slag. Även efter ett fall kan säkerhetsvästen eller Komperdell-skyddet användas igen.

Snygg komfort och säkerhet med Komperdells västar och hoodies

Många idrottare gillar inte att använda skydd eftersom de innebär ett extra lager kläder. Komperdell har därför designat de unika västarna och hoodies som redan har ett integrerat ryggskydd. Ett integrerat njurbälte håller Komperdell Casual ryggskydd på plats och ger stabilitet. Ryggskydden som är integrerade i hoodies eller västar tjänar dessutom sitt syfte som ett vanligt lager av kläder och lägger därför inte till någon större volym och är dessutom stilfulla och snygga.