« Tillbaka / Häst / Schabrak / Sadelpaddar / Korrektionspad

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear Halv Sadelpad med stöt korrigering

2.290,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Bästa Pris
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Black
Black Kentucky Horsewear Halv Sadelpad med stöt korrigering
Storleksguide
Size Type Spine Width
One Size Normal half pad 55.5 cm 58 cm
One Size Normal half pad (sheepskin) 59 cm 60 cm
One Size Intelligent Half Pad 57.5 cm 61 cm
Tillbaka
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Denna halvpad med stöt korrigering kan förbättras vid varje användning av sadeln eftersom den lätt kan justeras efter hästens ryggs behov.

Halvpadens stöt korrigering används för att förbättra sadelns passform och balans. Denna sadlepad är perfekt att använda för yngre hästar eller hästar som förändrar mycket i kroppsform eftersom du ständigt kan korrigera sadelpositionen på hästens rygg. Halvpaden har en stötdämpande funktion för att filtrera alla ojämnheter när du rider. Detta ger en bättre ridupplevelse för både häst och ryttare. Eftersom sadeln passar bättre och stötar absorberas kommer den att underlätta för hästens muskler och kan få en större rörelsefrihet. Ryttaren kommer att uppleva en mer stabil sadel som har flera ergonomiska fördelar. Tack vare de 6 filtinläggen kan du helt anpassa halvpaden till behovet av hästens rygg. Detta gör att sadeln har en bättre passform och gynnar hästens rygg på lång sikt. För att absorbera stötar använde vi inte bara filtlager utan vi försåg dynan med stötdämpande minneskum och vårt 3D-distansmaterial. 3D-distansmaterialet har en stötdämpande gel som absorberar all stötar medans du rider. Genom att använda dessa enastående material skapade vi en korrigerings-pad som är 20 till 30% lättare än de flesta andra sadelpaddar som finns på marknaden. Inte bara är denna sadelpaden lättare än andra, den kommer också att förbättra kommunikationen mellan dig och din häst eftersom sadeln är mer passande och du fortfarande har närkontakt. Korrigerings-paden har tre fickor på varje sida fyllda med 3 filtskikt i olika tjocklekar (2 mm, 3 mm och 4 mm). Skikten kan kombineras eller användas separat beroende på vilken korrigering du behöver från 2 mm till 9 mm. För att minimera trycket av sadeln och maximera stötdämpningen ingår ett 10 mm minneskum med halpaden. Detta minneskum är välkänt för sitt skydd i armén och för extremsport, detta kommer att säkerställa det bästa skyddet för din hästs rygg. Tack vare den dämpande effekten av 3D-distansmaterialet har korrigerings-paden mycket stor andasfunktion och luftgenomsläpplig så att hästens rygg inte blir för varm. Skärningen vid manken är gjord av konstläder och erbjuder komfort eftersom hästens ryggrad har mindre tryck. För att säkerställa halvpadens läge medan du rider, är paden försedd med ett mönster av silikon för bra grepp.

Egenskaper:

  • 6 inre fickor som är lätta att justera
  • Tjocklek på filtskikten från 2 mm till 9 mm
  • Stötdämpande funktion
  • Ergonomiska fördelar för ryttare och häst

Teknisk beskrivning:

18mm.

Tvättråd:

Ta ur filtskikten från insidan av halvpaden. Halvpaden kan nu maskintvättas i 30 grader. Låt halvpaden lufttorka efteråt.

Produkt-ID: 334155

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: