Kosttillskott för hud, päls & hovar

Kosttillskott för hud, päls & hovar

Kosttillskott för päls ger glans och lyster så att din häst glänser. Hudtillskott vårdar pälsen, gör huden smidig och främjar en glänsande, frisk päls.
9 artiklar
Relevanta artiklar:
10 tips för vinterridning
09. januari 09. januari 2020 / Guide / 3 Minuter
10 tips för vinterridning
Läs mer
Lasta hästen i hästtransporten på ett lätt och säkert sätt
10. juni 10. juni 2020 / Guide / 4 Minuter
Lasta hästen i hästtransporten på ett lätt och säkert sätt
Läs mer

Köp Kosttillskott för hud, päls & hovar på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Tillskott för hästens päls ger glans och lyster.

En glänsande päls handlar mer om hästens allmänna hälsa. Vem som helst kan lägga ett lager olja eller silikonspray på pälsen för att den ska verka skinande, men en riktigt glänsande och frisk päls kommer inifrån. Får hästens bästa möjlig näring, lyser det igenom i en vacker päls. Horze har tillskott för att optimera hästens päls, som bland annat innehåller essentiella fettsyror, biotin, metionin och mycket mer. Dessa näringsämnen hjälper dessutom till att förbättra hovens skick.

Tillskott för kan förändra en matt, sträv päls till en jämn, glänsande och skinande päls.

Hudåkommor kan drabba alla hästar och är väldigt irriterande och plågsamma. Att sköta och underhålla hästens hälsa med ett tillskott hjälper till att återställa den naturliga balansen i hud och päls, vilket stärker hästen att kunna avvärja hudåkommor. Det gäller också de rätta vitaminerna och mineralerna i foderstaten i rätt balans. Linfröolja och andra näringsämnen såsom lysin, zink och folsyra kan också öka de naturliga oljorna i huden och hålla hästen glad och frisk. Kom ihåg att inte bada och duscha hästen för ofta, och när du gör det, använd endast schampo och tvål som utformats för hästens känsliga hud. Att upprätthålla en noggrann avvägning av näring för hästens hud garanterar en vacker, glänsande tävlingsklar päls.