Hilton Herbs Cush X 1 kg

699,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
1 kg (699,00 kr / kg)
Spara 15% EXTRA på din beställning
Kopiera koden: SAVE15
700 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 05.02.2023. Gäller inte för varumärkena Mountain Horse, PS of Sweden, Karlslund & Weatherbeeta.
One size
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Hjälper vid pälsfällning.


Hilton Herbs Cush X är ett kliniskt provat och testat stödjande fodertillskott för hästar och ponnyer, formulerat för att upprätthålla ett balanserat endokrinsystem oavsett deras ålder. Hästägare har rapporterat goda resultat med detta tillskott, särskilt hos äldre hästar och ponnyer som har problem vid hårfällning vår och sommar.


Teknisk beskrivning:


Innehåll:
Vitex Agnus castus-frö, getruta, blåbär, kronärtskocka, mjölktistelfrö, guldris.


Användning:


Dosering:
Hilton Herbs Cush X bör ges tillsammans med foder dagligen, om möjligt med uppdelning av den erforderliga mängden vid två tillfällen.
Upp till 127 cm: 1 mått dagligen.
128 cm - 147 cm: 2 mått dagligen.
148 cm - 157 cm: 3 mått dagligen.
158 cm - 167 cm: 4 mått dagligen.
Från 168 cm och däröver: 4-5 mått dagligen.
Mängden örter du behöver ge är i allmänhet beroende av höjden på din häst, med viss hänsyn för typ. Fullständiga instruktioner finns på förpackningen. Mängden örter som läggs till i hästens foder kan ökas något eller minskas beroende på omständigheterna. Mycket ofta kan en lägre underhållsdos vara tillräcklig för en häst eller ponny som kommer att utfodras med örterna på lång sikt. Kom ihåg att alla hästar och ponnyer är individer, precis som människor.


Produkt-ID: 303655

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: