Glucosamin, 500g

349,00 kr
Priset inkluderar moms
1 l (698,00 kr / l)
Spara 15% på din order
Kopiera koden: BUY3SAVE15
Erbjudandet gäller endast om minst 3 produkter köps. Kan inte kombineras med andra kuponger. Om du returnerar en eller flera varor återbetalar vi det proportionellt minskade värdet av varorna. Gäller inte för uteslutna produkter (information på produktsidorna). Gäller till och med den 30.05.2022. Gäller inte för märkena Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana.
One size
Partnerprodukt
Beräkna 4 dagar extra leveranstid.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Glukosamin i form av glukosaminsulfat av naturligt ursprung som lätt absorberas. Glukosamin är ett ämne som finns naturligt i kroppen, t.ex. i brosk, senor och ligament. Den stärker hästens leder vid träning, regeneration eller förändringar i leden. Med stigande ålder minskar förmågan att producera glukosamin. Vimital glukosamin absorberas lättare av matsmältningssystemet när det ges som glukosaminsulfat. Sulfatet innehåller svavel, som också finns i broskstrukturen. Andra typer av glukosamin är svårlösliga och absorberas därför sämre. Tillägg av mangan kan främja uppbyggnaden av brosk.


Teknisk beskrivning:


Sammansättning: Dextros 38 %, Glukosaminsulfat - KCL 61, % rent glukosamin 36 %, Mangan (kelat) 0,1 %.


Användning:


Utfodringsrekommendation: Rekommendation: 30 ml / dag (20 g) till stor häst (550 kg) av foder fördelat på minst två doser. Sista 50 dagar per kg produkt. Övriga i proportion till kroppsvikten eller enligt veterinärmedicinska föreskrifter.


Produkt-ID: 25763

Läs recensioner: