Glucosamine, 1000g

549,00 kr
Priset inkluderar moms
1 kg (549,00 kr / kg)
15% EXTRA rabatt på din order
Kopiera koden: SAVE15
800 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 23.05.2022. Gäller inte för varumärkena Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet.
One size
Partnerprodukt
Beräkna 5 dagar extra leveranstid.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Med lättupptagligt glukosaminsulfat En naturlig produkt framställd av skaldjur, med extra hög upptagningsförmåga. Glukosamin ingår naturligt i kroppen och deltar i bildandet av ledbrosk. Tillsatsen av Mangan främjar uppbyggandet (nybildandet) av brosk. Vimital Glukosamin tas lätt upp i mag- / tarmkanalen då den föreligger som glukosaminsulfat. Sulfaten tillför svavel vilket också är nödvändigt i broskuppbyggnad. Andra typer av glukosamin är mer svårlösliga och kan därför ha sämre upptagningsförmåga hos hästar. Glukosamin, är ett kroppseget ämne som finns i tex, brosk, senor och ligament. Stärker leder hos hästar i träning och motverkar stelhet. Med stigande ålder minskar kroppens egen förmåga att tillverka glukosamin, vilket kan vara en orsak till att äldre hästar lider av stela leder.


Teknisk beskrivning:


Sammansättning: Dextros 38 %, glukosaminsulfat - KCL 61, % rent glukosamin 36 %, mangan (kelat) 0,1 %.


Användning:


Utfodringsrekommendation: Rekommendation: 30 ml / dag (20 g) till stor häst (550 kg) av foder fördelat på minst två doser. Sista 50 dagar per kg produkt. Övriga i proportion till kroppsvikten eller enligt veterinärmedicinska föreskrifter.


Produkt-ID: 301575

Läs recensioner: