Blue Hors Psyllium loppfröskal 3 kg

Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara 13% på din order
Kopiera koden: SHOPPING13
700 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 18.08.2022. Gäller inte för varumärkena Horseware, Sprenger, Karlslund, Jin Stirrup.
One size
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Om en häst går i en hage med lite eller inget gräs, finns det risk för att hästen får i sig sand och jord, som samlas i tarmarna. När loppfröskal blandas med tarmvätskor bildas en geléliknande massa, och denna bidrar till att avlägsna sand och jord från hästens tarmsystem.Förmågan att bilda gelen finns endast i skalet - inte i fröet. Fröna har tagits bort från denna produkt, så endast det rena, effektiva skalet av hög kvalitet finns kvar.


Egenskaper:


  • 100 % Psyllium loppfröskal
  • Denna gel binder till sig sand och jord, som sedan förs genom tarmen och ut med avföringen
  • Skyddar tarmslemhinnan och säkerställer korrekt matsmältning

Teknisk beskrivning:


Innehåll:Psyllium loppfröskal.


Användning:


Utfodringsinstruktioner, häst 600 kg (mindre hästar ska ges motsvarande mindre mängd): Vid förekomst av sand i tarmen, ge två gånger dagligen i ca. en månad. Vid underhåll/förebyggande, ge hälften av mängden. En ranson innehåller 50 g. Hästen måste ha fri tillgång till vatten. Blanda psylliumfröskalen i torrt kraftfoder. Rekommenderas att du inte fuktar dem först eller blandar dem i blött foder före utfodring eftersom gelningsprocessen ska börja i hästens tarmsystem. Innehåller inga förbjudna ämnen. Förvaras i sluten förpackning på torr plats.


Produkt-ID: 308607

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: