Gut Support 500 g

359,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
0.50 kg (718,00 kr / kg)
Upp till 20 % rabatt på din beställning
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 500kr och få 15 rabatt. Köp för 800kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 27.06.2022. Gäller inte för varumärkena Bucas, Uvex, Pikeur, Karlslund.
One size
Leverans
Finns tillgänglig. Varan finns i lager för dig
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Denna Gut Support prebiotic är en produkt som hjälper de goda mikroorganismerna i tarmarbetet och växer bort mindre önskvärda. Ett probiotikum ersätter de dåliga bakterierna som kan växa i tarmen med ofarliga bakterier. Gut Support är en koncentrerad formula som verkar för att stödja ett balanserat matsmältningssystem. Vi ser att prebiotika har en mer djup och fördelaktig effekt än probiotika. Gut Support kan användas för att bibehålla hästar i topptillstånd och stimulera aptiten, men också för att hjälpa till att förbättra de som är i dåligt skick. Det är bra för hästar som kanske går ner i vikt, är oroliga eller kanske inte äter bra. Använd också Gut Support om du misstänker att matsmältningen inte fungerar korrekt. Gut Support stöder normal aptit om matsmältningssystemet är hämmat.


Teknisk beskrivning:


Sammansättning: Innehåll: Terminalia chebula, majsstärkelse, öljäst, Eclipta prostrata, långpeppar, ingefära, svartpeppar.


Användning:


Utfodringsrekommendation: Utfodra 1 x 25 ml nivå skopor två gånger dagligen för en genomsnittlig häst på 500 kg. Minska till hälften av denna mängd för underhållsnivåer. Gut Support kan utfodras under hela året som en del av det vanliga fodret.


Produkt-ID: 321494

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.