Global Herbs Turmeric Gold 1.8 kg

Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
One size
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Gurkmeja är en populär krydda som vanligtvis används för att ge stöd till matsmältning, hud och leder. Innehåller i genomsnitt 3 % curcumin och 3 % krossad svartpeppar för att maximera absorptionen. Vi rekommenderar också att utfodra med Global Herbs Flax Oil för optimala resultat. Använd regelbundet blandat i fodret, som det är eller för att stödja annan formula som till exempel Restore. Både Global Herbs Skratch-produkter och Fly Free innehåller också gurkmeja, så det finns inget behov av att utfodra dessa tillsammans. Gurkmeja kan fläcka av sig, så var försiktig vid användning. Prata alltid med din veterinär om utfodring till dräktiga ston. Hjälper till att upprätthålla ledkomfort.
Hjälper hästar som lider av sommarklåda och stöder huden. Välsmakande och lätt att utfodra. Mycket prisvärt. Färdigblandad - lägg bara till linfröolja.


Teknisk beskrivning:


Sammansättning: Komposition: Gurkmeja, svartpeppar.


Användning:


Utfodringsrekommendation: Utfodra 1/2 - 2 x 25 ml nivå skopor två gånger dagligen för en genomsnittlig 500 kg häst. Minska till hälften av denna mängd för underhållsnivåer. Gurkmeja kan utfodras under hela året.


Produkt-ID: 321521

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: