« Tillbaka / Häst / Hästfoder / Kosttillskott / Lugnande fodertillskott

Trikem Trikem Magnesium, 750g

122,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
0.75 kg (162,67 kr / kg)
( 6 )
Spara upp till 60 % på vår- och sommarvaror
+ EXTRA 18 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 8 % rabatt på andra märken
Kopiera koden: SUMMER-SAVE
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 29.07.2024.
Färg: Ej specificerat
Ej specificerat Trikem Magnesium, 750g
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Högkvalitativt och välsmakande tillskottsfoder som kan användas för att kompensera magnesiumbrist eller under perioder med ökat behov. Magnesium är en av de viktigaste mineralerna i kroppen, en aktivator för många enzymer och är mycket viktig för t.ex. nerv- och muskelfunktionen och det kardiovaskulära systemet. Magnesium lagras inte i kroppen och bör därför finnas i tillräcklig mängd i den dagliga foderransonen.

Teknisk beskrivning:

Högkvalitativt och välsmakande tillskottsfoder som kan användas för att kompensera magnesiumbrist eller under perioder med ökat behov. Magnesium är en av de viktigaste mineralerna i kroppen, en aktivator för många enzymer och är mycket viktig för t.ex. nerv- och muskelfunktionen och det kardiovaskulära systemet. Magnesium lagras inte i kroppen och bör därför finnas i tillräcklig mängd i den dagliga foderransonen. Sammansättning: Magnesiumfosfathydrat, magnesiumoxid, natriumklorid. Analytiska beståndsdelar: Magnesium 33,0 % Kalcium 1,7%. Natrium 4,5%. Fosfor 2,7%.

Produkt-ID: 25757

Läs recensioner:

Färg: