Termospecial - få 10 % RABATT vid order över 700 kr Använd kod:
Kopierades till klippbordet
10OFF

Krämer

Hästsalva lindrar hudproblem och behandlar mindre skador. Hästsalva kan appliceras direkt på utsatt område för smärtlindring eller behandling av hudproblem.

Filtrera
Filtrera
Radera allt
Sortera
Märken
Storlek
Pris
Pris
Dina filter:
14 artiklar

Vårdande hästkrämer bidrar till bättre prestanda och komfort för både häst och ryttare.

Att lindra ömma muskler och minska stress och obehag är nyckeln till att hålla din häst frisk. Genom att massera in krämen och därmed förbättra cirkulationen, ökar blodflödet och ger optimal rörelsefrihet. Samtidigt hjälper den muskler, leder och senor att återhämta sig efter träning och ansträngning. Vårdande och läkande krämer skyddar och läker mindre sår och minskar risken för infektion.

Hästsalvor hjälper skador att läka snabbt och förhindrar infektion.

När hästens hud är mjuk och tas väl om hand, blir den mindre känslig för torrhet, sprickbildning och potentiella skador och infektion. Hästsalvor håller huden mjuk och frisk, och inkluderar krämer för applicering i mungiporna, runt ögonen, på nosen och mer. Mjuka krämer för användning på pälsen och områden där pälsen är borta kan bidra till ökad håråterväxt och eliminera ömhet och potentiella infektioner. Hästkrämer och salvor är tillverkade av naturliga ingredienser såsom honung och sheasmör, och underhåller den rätta balansen och fukten i hud och päls, för ett friskt och glänsande resultat.