Rea - upp till 50 % RABATT! Begränsat lager!*
Spara nu

Sectolin Equiderma 750 g

Produkt-ID: 302243

kr 319,00
(Priset inkluderar moms)
Sectolin Equiderma 750 g
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 3 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sectolin Equiderma 750 g
Beskrivning

Beskrivning

Mineraltillskott för hästar.Generellt: Hudtillståndet på hästar och ponnyer avgörs av olika faktorer som viktiga näringsämnen för huden (i foder), väderförhållanden, insekter osv.Equiderma innehåller en aktiv blandning av naturliga ämnen som bidrar till att stärka hudens bindväv och främjar dess läkningsförmåga (t ex kiselsyra).


Teknisk beskrivning:


Sammansättning: maerl (15%), jäst (8%), maltgroddar.Tillsats per kg: tekniska tillsatser: 500 000 mg kiselgur, 250 000 mg klinoptilolit av sedimentärt ursprung (1g568).Analys: 4,0% råprotein, 0,6% råcellulosa, 80% råaska, 4,3% kalcium, 0,2% fosfor, 0,4% magnesium, 0,2% natrium, 0,26% lysin, 0,06% metionin.


Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.