Black Week - spara upp till 50 %!
Spara nu
Ryttare

Ryttare

Ridkläder visar vem du är och våra eleganta alternativ gör att du kan klä dig i stil. Vi har ridkläder för den kräsna ryttaren.
2078 artiklar

Horze har ridkläder för den modemedvetna i många olika stila och designer.

Att uttrycka sig själv genom ridmodet är en hörnsten inom sporten. Du kan uttrycka dig eller visa upp din stil och smak med hjälp av dina ridkläder. Valmöjligheterna hos Horze är ändlösa. Färgerna är designade för att kunna matchas med dina hästprodukter från Horze som schabrak och hästtäcken. Färgerna är sofistikerade och snygga, och skapade av material och hantverk av hög kvalitet. Textilerna är slitstarka med andasfunktion, och ser fortfarande fantastiska ut efter många tvättar. De fräscha mönstren och designerna fångar allas blickar och riktar strålkastarljuset på dig.

Horze ridkläder visar upp din stil med eleganta designer för tävling och fritid.

En välsorterad kollektion av ridkläder är ett måste för hästälskaren. Ridbyxor från Horze-kollektionen finns i alla möjliga stilar som helskodda, tygskodda eller i jodhpursstil. Herridbyxorna har en rymligare passform med många snygga detaljer. Damvarianterna inkluderar bland annat blingbling och kristaller och många olika färger och tillräckligt med detaljer för att skilja sig ur mängden. Tröjor för tävling eller fritid är tillverkade av textiler med andasfunktion för sval komfort. Välj även en jacka eller västar eller stan. Möjligheterna att uttrycka ditt sinne för mode är ändlösa och får dig att se fantastisk ut, oavsett vilken smak du har. Välj textiler för ridning på sommaren eller vintern, eller ge din vardagslook en touch av ridning. Horze-produkternas kvalitet och hantverk är unikt. Klassiska stilar för tävling eller moderna ridkläder för ridturen är endast få av valmöjligheterna.