IceGel, 1000 ml

199,00 kr
Priset inkluderar moms
1 l (199,00 kr / l)
Spara 13% på din order
Kopiera koden: 48h-SALE
800 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 26.05.2022. Gäller inte för varumärkena Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana.
One size
Leverans
Finns tillgänglig. Varan finns i lager för dig
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Karensfri kylgel.


En snabbt verkande karensfri kylgel som ger en effektiv djupverkande kyla.RADITAL Ice Gel Pro Selection är utvecklat från välkända RADITAL Kylgel med skillnaden att den numera karensbelagda Metholen ersatts av ett annat ämne med liknande egenskaper.Pro Selection serien är godkänd för användning i samband med hästtävling.


Teknisk beskrivning:


INNEHÅLL:Alcohol denat.Methyl Diisopropyl propionamide Carbomer.Triethanolamine.CI 42051.Aqua.


Användning:


Användning:Efter tävling på svullnader eller skador i muskler och leder. Kyla lindrar tillfällig smärta och minskar blödningen vid bristningar i muskler, vilket minskar återhämtningstiden. Masseras eller stryks på det ömmande stället. Skall endast användas på oskadad hud.Under tävlingsfria perioder rekommederas RADITAL KylGel.HÅLLBARHET:24 mån. Se bäst före datum. Förvaras i rumstemperatur.För utvärtes bruk. Tvätta händerna noggrant efter användande. Undvik att få produkten i ögonen, skölj med vatten om det skulle inträffa.Förvaras oåtkomligt för barn.


Produkt-ID: 302203

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.