Spara 15 % på alla schabrak från Horze och B Vertigo*
Spara nu

Leather cleaner and conditioner 443 ml

Produkt-ID: 302760

kr 249,00
(Priset inkluderar moms)
Leather cleaner and conditioner 443 ml
kr 249,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 6 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Leather cleaner and conditioner 443 ml

Beskrivning

One-Step Leather Cleaner & Conditioner är en allt-i-ett-läderprodukt som både rengör och mjukgör läder, och reducerar tiden för skötsel av utrustning och ger med tid till ridning. Produktdetaljer: Sparar tid, pengar och är enkel att använda. Tjock, krämig formula som inte rinner eller droppar. Avlägsnar ingrodd smuts, svett och lera. Innehåller djupt penetrerande avocadoolja som håller lädret mjukt och smidigt. Kan användas på alla läderfärger, avlägsnar inte färgämnet på svart läder.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.