« Tillbaka / Häst / Vård & skötselprodukter / Underhåll av utrustning / Lädervård

Stassek Stassek Equifix 3-phase Lädertvål, 500 ml

99,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
0.5 l (198,00 kr / l)
Spara upp till 20% på din order
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 800kr och få 15 rabatt. Köp för 1200kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 25.06.2023.
Färg: Yellow/Brown
Yellow/Brown Stassek Equifix 3-phase Lädertvål, 500 ml
One size
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Inga fler problem med mögel på sadelutrustningen!Equifix 3-Phase Leather Soap är gjort för djuprengöring och återsmörjning av nedsmutsat läder, och till och med för att helt ta bort mögel på läderprodukter. Men det är inte allt! Tack vare en specialingrediens kan det dessutom förhindra nya angrepp av mögel.Fas 1 rengör försiktigt och grundligt lädret och tar bort smuts och mögel.Fas 2 ger lädret all den näring det behöver. Det gör lädret mjukt och impregnerar det på djupet med nödvändiga oljor.Fas 3 aktiverar en speciell skyddsformel, som ger ett effektivt, långsiktigt skydd mot bakterier och fördröjer avsevärt bildandet av mögel.

Teknisk beskrivning:

INCI: AQUA, DIETHANOLAMIDE, GLYCERINE, SEC. PARAFFIN SULFONATE, COCAMIDE DEA, PERFUME, PRESERVATIVES, MICROEMULSION OF RICINOLACIDE (>0,5%).

Produkt-ID: 25873

Läs recensioner:

Färg: