« Tillbaka / Häst / Vård & skötselprodukter / Underhåll av utrustning / Lädervård

Stassek Quickstar Läder- och ullrengöring, 250 ml

89,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
0.25 l (356,00 kr / l)
Spara upp till 60 % på vår- och sommarvaror
+ EXTRA 18 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 8 % rabatt på andra märken
Kopiera koden: SUMMER-SAVE
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 29.07.2024.
Färg: Clear
Clear Stassek Quickstar Läder- och ullrengöring, 250 ml
One size
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Särskilt tvättmedel för skinn och ull, för väl ventilerade och vattentäta plagg, dun, silke, fleece, päls.Tvätta, häng för att torka, - och var glad! Quickstar är ett fosfatfritt återsmörjande specialmedel, speciellt utformat för ömtåliga textilier, som t.ex. läder eller läderöverdragna kläder. Det är idealiskt för tvättning av läderjackor, motorcykelkläder, hel- och halvskodda ridbyxor, bilsäten, fleece, silke, ull, neopren, speciella högteknologiska tyger och mikrofiber. Quickstar tvättar dina andningsbara och vattentäta hästtäcken utan att de förlorar sina speciella egenskaper. Dunjackor, sovsäckar och täcken med dun kan tvättas utan risk att dunet klumpar sig, och ylle utan att det filtar sig. Det ser ut som nytt efter tvätt. Quickstar kan också användas som ett mycket milt tvättmedel för annan tvätt, som till exempel ömtåliga underkläder.

Teknisk beskrivning:

Ingredienser: 5-15 % anjoniska tensider, <5 % icke-joniska tensider, tvål, doftämnen, BENZISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE.

Produkt-ID: 25846

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: