Köp Trikem Prevent Läderolja, 750 ml | horze.se

Trikem Prevent Läderolja, 750 ml

kr 169,15
kr 199,00
Priset inkluderar moms
Erbjudandet upphör om 2 Dagar
Trikem Prevent Läderolja, 750 ml
Trikem Prevent Läderolja, 750 ml
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 2 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Trikem Prevent Läderolja, 750 ml
Beskrivning

Beskrivning

Syrafri och miljöanpassad läderolja PREVENT Läderolja - vårdar skonsamt alla typer av läder. Innehåller inga nedbrytande syror och ger därför lädret lång hållbarhet. Tips om lädervård: Håll lädret rent för att förhindra mekaniskt slitage från smuts och grus. Skölj alltid bort löst grus med vatten. Använd läderbalsam för daglig vård. Rengör hårt smutsat läder med läderrengöring och fetta in med läderfinish eller läderolja. Smörj snålt men upprepa under flera dagar för att inte övermätta lädret. Torka aldrig läder över värme!


Användning


Rengör först lädret med PREVENT Läderrengöring. Efter att lädret torkat gnid in PREVENT Läderolja med en mjuk trasa eller svamp.

INNEHÅLL


  • Vegetabiliska oljor
  • Lanolinolja
  • Paraffinolja
  • Parfym

Produkt-ID: 25829

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning