Spara 16 % på alla order över 600 kr*
Använd kod: APRILFOOLS
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Back on Track körtäcke, svensk modell

Produkt-ID: 24889

kr 1.190,00
(Priset inkluderar moms)
Back on Track körtäcke, svensk modell
Välj storlek Storleksguide
Back on Track körtäcke, svensk modell
kr 1.190,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 8 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track körtäcke, svensk modell

Beskrivning

Back On Tracks körtäcke av svensk modell i oxfordsnylon. Täcket är fodrat med Back On Tracks material som stimulerar blodcirkulationen i vävnaden som är i kontakt med textilen. Det placeras direkt bakom däcklet. Detta täcke fästes enkelt och sitter på plats. Fästes i selen med hakar och nylonremmar. (M = varmblod eller hästar som använder storlek ca 135 cm i täcken. L = Stora varmblod eller kallblod som använder storlek ca 145 cm i täcken.)


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (2)

Genomsnittligt betyg

5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!