Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Back on Track ländtäcke

Produkt-ID: 24826

kr 929,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track ländtäcke
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track ländtäcke
kr 929,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track ländtäcke
Beskrivning

Beskrivning

Genom att använda Back on Track-produkter under träning optimeras Back on Track-effekten mer än om hästen står stilla i boxen. Detta beror på att hästen producerar mer hetta vid träning som sedan kan reflekteras tack vare Back on Tracks keramfibrer. Ländtäcket är idealisk för användning under aktivitet, vilket gör det till ett utmärkt komplement till stalltäcket på natten.Ländtäcket är fodrat med polypropylentextil som är infuserat med smälta keramer och har ett skal av polyester. Täcket andas och tål en viss mängd vatten eller fukt. Täcket är utrustat med svansrem och svanssnöre. Täcket fästes i sadeln med ett enkelt spänne.


Teknisk beskrivning:


Foder: 100% polypropylen keramtextil, Stoppning 100% polyester keramfiber, Skal: 100% polyester.


Tvättråd:


Tvättas i max 40 grader med skonsamt tvättprogram


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Gör vad det står men ...
0 Gillar

Definitivt har gjort en skillnad för hur väl min häst värmer upp den senaste vintern, men passformen kan vara så mycket bättre. Längden (köpte största storleken för 18,2 timmar varmblod som vanligtvis bär en 6'9 matta) är bra, men det verkade inte finnas något extra droppe. Helst bör detta komma ner minst ytterligare 4 om inte 6 tum på vardera sidan för att passa som annonseras på foton och förväntat. Denna brist på ytterligare släpp har gjort det helt olämpligt att rida i vind eftersom det helt enkelt blåser upp och runt. Så bra att använda inomhus, men definitivt inte för hacking. Verkligen förväntade sig bättre för priset.

Storlek: Normal
ridning mattor
0 Gillar

Stor storlek. Något som förvånade mig mycket sedan min erfarenhet är att man måste bygga upp BT-produkter i allmänhet. Fleece på insidan och slät på utsidan. Bra att använda för vandring, men inte lämpligt att åka på bana osv. Att det glider och gnistor. Kunde med fördel ha varit fästband, kardborrstängning istället för spännen, eftersom dessa också glider ut och mattan lossnar.

Karina
0 Gillar

Kom mycket snabbt, perfekt storlek, lätt att fästa i sadeln. Föremål av god kvalitet som jag hoppas kommer att hålla min häst både varm och hjälpa till att förbättra smidigheten över ryggen.

Storlek: Stor
God kvalitet som förväntat
0 Gillar

Jag har tagit med Nierecke som ett alternativ till svettmatta för varm ridning i hallen, håller sig bra och glider inte åt sidan. Längden i 155 är perfekt (vanligtvis har jag 140 cm) så jag kan fästa filten väl i sadeln. Jag tycker generellt att BOT-produkterna är mycket bra och använder dem för mig själv. God kvalitet som förväntat från BOT.

Storlek: Normal
Bra shopping
0 Gillar

Ansvarig i storlek, förblir väl på plats och känner sig bemyndigad ändå. Det enda minus är att remmarna som fäster vid sadeln är onödigt korta och har öppnat några gånger under ridningen.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.