Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Back on Track ridtäcke

Produkt-ID: 24883

kr 1.749,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track ridtäcke
Välj storlek Storleksguide
Back on Track ridtäcke
kr 1.749,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track ridtäcke
Beskrivning

Beskrivning

Ridtäcket Misty har en underbar passform. Täcket ses ofta på framridning inför tävlingar samt hos ryttare som njuter av en ridtur ute i den vintriga naturen. Modellen har ett vattentätt yttertyg samt en stoppning för att ge hästen ytterligare värme.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

En annan bra träningsplatta!
0 Gillar

Detta är ett annat bra träningsdäck av Back On Track! Jag har det andra träningsmattan som har fleece. Jag älskar dem båda! De gör båda ett bra jobb med att skydda min häst när de värms upp i det kallt vädret i Maine. Jag skulle rekommendera endera eller till och med båda till vem som helst!

Storlek: Normal
0 Gillar

Mycket bra, hållbart täcke, dock lite för kort. Jag använder det mycket ändå och löser det genom att låta bli att knäppa kardborrknäppningen fram, men om jag skulle köpa ett till så skulle jag definitivt ha tagit en storlek större än min hästs normala täckesstorlek.

Storlek: Normal
Trevligt filt ...
0 Gillar

Håller dig varm, men passformen är inte optimal. Vi har alla filtar i 125 cm. Denna filt sitter mycket nära och har för mycket bakom sadeln. Det är också mycket svårt med bilagan.

Storlek: Normal
Utmärkt täcke
0 Gillar

Snyggt, bra passform. Kommer användas flitigt höst/vinter och vår! Köpte detta täcket då det var 15% rabatt och tycker det var väl värt priset. Rekommenderar varmt även andra Back On Track produkter som jag är så super duper nöjd med!

Storlek: Normal
Ett måste inför en tävling!
0 Gillar

En fantastisk hjälp till framridning inför en tävling.Din häst blir uppvärmd och förberedd inför uppgiften."Att prestera" på topp.

Storlek: Liten

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.