Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Finntack Pro Endura trav- och körtäcke med fleecefoder

Produkt-ID: 24888

kr 469,00
(Priset inkluderar moms)
Finntack Pro Endura trav- och körtäcke med fleecefoder
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro Endura trav- och körtäcke med fleecefoder
Beskrivning

Beskrivning

Körtäcke av vattenresistent Endura-tyg. Gjort för att användas under selen. Håller hästens rygg varm under träning. Täcket har mjukt fleecefoder. Två remmar på båda sidorna gör att täcket hålls bra på plats. (M = varmblodshästar eller hästar som använder ca. 135cm täcken. / L = stora varmblodshästar och kallblodshästar som använder ca. 145cm täcken.)


Teknisk beskrivning:


Endura körtäcke, med fleece foder.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Ajoloimi
0 Gillar

Bra valuta för pengarna. Oavsiktligt beställde jag den här modellen, lite svårt att snabbt demonteras under silon. Det är minus.

Top!
0 Gillar

Håller hästen varm och torr under träningen

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.