Spara 200 kr på alla order över 1000 kr ! Använd kod: HZXMAS Spara nu

×

Le Mieux

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Carr & Day & Martin
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equi-Safety
Eskadron
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filtrera efter:
  • Filtrerad sökning
  • Kategori
  • Färg
  • Storlek
  • Pris
Sortera efter:
69 artiklar

LeMieux ridsportprodukter från Storbritannien är fantastiska och eleganta. LeMieux är valet för elegans och professionalism. Cavalor British Nations Cup team är stolta över att bära LeMieux-kollektionen och ryttare runt om i världen väljer LeMieux för stil och kvalitet.

Lammskinnskollektionen med merinoull är terapeutisk, bekväm och lämplig för känslig hud. Halvpad-kollektionen ger stöd med vackert färgglad stil. LeMieux Pro-Sorb halvpad med lammskinn är det perfekta terapeutiska schabraket. Kombinationen merinoull och minnesskum ger perfekt balans för att säkerställa ultimat passform mellan sadel och häst. Padden eliminerar tryckpunkter och behovet av extra stoppning för att få en ordentlig passning. Din sadel passar på rätt sätt och din häst kan röra sig bekvämt när padden används för att få rätt position. Andasfunktion, fukttransporterande tyg och rätt form och design, garanterar att padden stannar på plats samtidigt som hästen är sval och behaglig. Sadelsår tillhör det förflutna med denna ergonomiskt riktiga halvpad.

Plain Pad-serien är full av färg och stil. De djärva iögonfallande färgerna och den hållbara konstruktionen hos LeMieux-schabraken är lätta att upptäcka i ryttarvärlden. Schabraken är strömlinjeformade med en stilren design, och skapade för att eliminera tryckpunkter och press på manken samtidigt som de ger skydd och god ventilation. De väldesignade och ergonomiskt utformade kvadratiska schabraken är idealiska för dressyr, allroundridning och hoppning. Klassiska allroundvojlockar erbjuds för en mer traditionell stil, som följer sadelns form. Från ljusblå och aqua-blå, till mer traditionella svarta och bruna som passar ihop med din utrustning och dina accessoarer. Högt skuren manke, elastiska D-ringsflikar, sadelgjordshållare och ett elegant, signaturdroppformat sadelgjordsområde ger ett professionellt utseende till dessa schabrak.

LeMieux Prosport-utrustningen har ett komplett utbud av produkter för att förebygga och skydda din häst. Boots, benskydd, lindor och täcken är tillverkade av samma förstklassiga material som alla välgjorda LeMieux-produkter, för att upprätthålla oklanderlig kvalitet. Boots i robust gummi i massor av färgglada alternativ är ett måste vid träning. Alternativen inkluderar lammskinnskant, softshell eller vanligt gummi för att passa dina önskemål. Benskydd är utformade för alla dina behov och omfattar allt från träning och tävling, och för alla discipliner. Snygga fleecelindor i regnbågens alla färger skyddar och vårdar hästens ben.

Täcken från LeMieux inkluderar fukttransporterande termosvalkande täcken till värmande och skyddande täcken utan risk för överhettning. Den vackra quiltade designen ger de mjuka ull- och akryltäcken rejäl ventilation för skön svalka efter ett träningspass. Använd detta lätta täcke under stalltäcket eller utetäcket för ett extra lager av lyxig värme.

Ridhuvor i ljusa korallfärger, fylligt röda till tropisk aqua-blå och grön passar perfekt med schabraken och lindorna från LeMieux. Grimmor, grimskaft med mera passar fint ihop med ryktväska, borstar och andra stalltillbehör.

Ridsportprodukter från LeMieux är ett elegant inslag i sadelkammaren och symboliserar professionalism och stil. Horze är stolta över att kunna erbjuda dessa enastående produkter att mixa och matcha med hela Horze-kollektion för häst och ryttare.

Läs mer