Upp till 20 % rabatt på din beställning
LeMieux
LeMieux

LeMieux

131 artiklar
Köp LeMieux från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

LeMieux - stil och kvalitet

LeMieux ridsportprodukter från Storbritannien är fantastiska och eleganta. LeMieux är valet för elegans och professionalism. Cavalor British Nations Cup team är stolta över att använda LeMieux-kollektionen och ryttare runt om i världen väljer LeMieux för stil och kvalitet.

LeMieux fårskinns utrustning

Fårskinns kollektionen med merinoull är terapeutisk, bekväm och lämplig för känslig hud. Halvpad-kollektionen ger stöd med vackert färgglad stil. LeMieux Pro-Sorb sadelpad är det perfekta terapeutiska schabraket. Kombinationen merinoull och minnesskum ger perfekt balans för att säkerställa ultimat passform mellan sadel och häst. Padden eliminerar tryckpunkter och behovet av extra stoppning för att få en ordentlig passning. Din sadel passar på rätt sätt och din häst kan bekvämt röra sig när padden används för att säkerställa rätt  position. Andasfunktion, fukttransporterande tyg och rätt form och design, garanterar att padden stannar på plats samtidigt som hästen är sval och behaglig. Sadelsår tillhör det förflutna med denna ergonomiskt riktiga halvpad.

Schabrak från LeMieux

Plain Pad-serien är full av färg och stil. De djärva iögonfallande färgerna och den hållbara konstruktionen hos LeMieux-schabraken är lätta att upptäcka i ryttarvärlden. Schabraken är strömlinjeformade med en stilren design, och skapade för att eliminera tryckpunkter och press på manken samtidigt som de ger skydd och god ventilation. De väldesignade och ergonomiskt utformade schabraken är idealiska för dressyr allroundridning och hoppning. Klassiska allroundvojlockar erbjuds för en mer traditionell stil, som följer sadelns form. Från ljusblå och aqua-blå, till mer traditionella svarta och bruna som passar ihop med din utrustning och dina accessoarer. Högt skuren manke, elastiska D-ringar, sadelgjordshållare och ett elegant, det droppformade signatur sadelgjordsområdet ger en professionell look till dessa schabrak.

LeMieux benskydd - maximalt skydd för din häst

LeMieux Prosport-utrustningen har ett komplett utbud av produkter för att förebygga och skydda din häst. Boots, benskydd, lindor och täcken är tillverkade av samma förstklassiga material som alla välgjorda LeMieux-produkter, för att upprätthålla oklanderlig kvalitet. Boots i robust gummi i massor av färgglada alternativ är ett måste vid träning. Alternativen inkluderar lammskinnskant, softshell eller vanligt gummi för att passa dina önskemål. Benskydd är utformade för alla dina behov och omfattar allt från träning och tävling, och för alla discipliner. Snygga fleecelindor i regnbågens alla färger skyddar och vårdar hästens ben.

LeMieux hästtäcken

Täcken från LeMieux inkluderar fukttransporterande svettäcken som skyddar utan risk för överhettning. Den vackra quiltade designen ger de mjuka ull- och akryltäcken rejäl ventilation för skön svalka efter ett träningspass. Använd detta lättahästtäcke under stalltäcket eller utetäcket för ett extra lager av lyxig värme.

Matcha snygga och praktiska tillbehör 

Huvor i ljusa korallfärger, fylligt röda till tropisk aqua-blå och grön passar perfekt med schabraken och benlindorna från LeMieux. Grimmor, grimskaft med mera passar fint ihop med ryktväska, borstar och andra stalltillbehör.

Ridsportprodukter från LeMieux är ett elegant inslag i sadelkammaren och symboliserar professionalism och stil. Horze är stolta över att kunna erbjuda dessa enastående produkter att mixa och matcha med hela Horze-kollektion för häst och ryttare.