Lera

Lera

Lera är perfekt som omslag runt trötta ben efter ansträngande träning, för att lindra och reducera svullnad eller för behandling av skada.
11 artiklar

Köp Lera på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Grötomslag är ett utmärkt sätt att hjälpa till att läka kroppen.

Grötomslag kan användas för att minska svullnad i benen efter ansträngande träning eller att dra ut värme från en skada. Applicera på ett ben eller en hov för att dra ut gifter ur kroppen, minska inflammation och hjälpa läkning. Ett grötomslag är perfekt för att förbättra cirkulationen och blodflödet, samt hjälper med läkning av ben och hov. Ett korrekt applicerat grötomslag packas ordentligt runt skadan för läkning och lindring. Blandningen lindas och täcks med tyg, plast eller lindor, och får därefter verka under en viss tid.

Lera för häst stöder läkning av hästens kropp och hjälper till att minska svullnad.

Lera liknar ett grötomslag och har en konsistens som hårt packad lera. Lera används för att fylla hoven före inpackning eller kan läggas runt en led eller annan del av benet för att dra ut värme och toxiner. Linda därefter för att hålla blandningen på plats och låta den verka. Lera och grötomslag är utformade för att minska svullnad, öka cirkulationen, ta bort gifter och främja läkning. Horze har lera och grötomslag för många åkommor.