Köp Keratex Hoof Putty 200 g | horze.se

Keratex Hoof Putty 200 g

kr 289,00
Priset inkluderar moms
14% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: CARPEDIEM
500 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.06.2021.
Keratex Hoof Putty 200 g
Keratex Hoof Putty 200 g
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 6 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Keratex Hoof Putty 200 g
Beskrivning

Beskrivning

Keratex Hoof Putty är bra för att reparera hål i hovens sula.
Särskilt användbar när hästen återhämtar sig efter hovböld, inflammation eller hovseparation.


Egenskaper:


  • Produkten kan användas på följande sätt:
  • För att täppa ett litet, oinfekterat punkteringshål efter noggrann desinficering av området, så att du kan släppa ut hästen direkt eftersom det inte krävs ett grötomslag.
  • För att täppa ett hål efter att en hovböld rensats och dränerats, efter noggrann desinficering av området, och du kan släppa ut din häst direkt eftersom det inte krävs ett grötomslag.
  • Hovslagare använder den ofta som en ytterligare stötdämpare när den används mellan en sula och strålen hos ponnyer med fångrelaterade problem

Teknisk beskrivning:


Finns i 200 g burk.


Användning:


Använd genom att ta det klistriga kittet i rengjorda händer och tryck in i håligheten tills du har täppt igen noggrant för bästa resultat. Keratex Hoof Putty är ett semi-permanent vax som tätar och stabiliserar hovseparation, plus att det förhindrar att grus, lera och skräp fastnar upp i hålet och skada återhämtningsprocessen. Den klistriga fyllningsblandningen är också desinficerande, vilket gör den perfekt till återhämtning efter inflammation, bölder och håligheter.
Observera att Putty är hårt i burken men mjuknar i dina händer så att du kan forma det som du önskar.


Produkt-ID: 316269

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
4.3 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning