Likit
Likit

Likit

9 artiklar
Likit Bizzy Horse slicksten

Likit

Bizzy Horse slicksten

149,00 kr
1 kg (149,00 kr / kg)
(2)
Likit 650 g

Likit

650 g

79,00 kr
0.65 kg (121,54 kr / kg)
Likit Tongue Twister slickstensboll

Likit

Tongue Twister slickstensboll

549,00 kr
Likit Boredom Buster slickstenshållare

Likit

Boredom Buster slickstenshållare

399,00 kr
(1)
Likit-hållare

Likit

-hållare

199,00 kr
(2)
Likit Bizzy Ball

Likit

Bizzy Ball

449,00 kr
Likit 250 g

Likit

250 g

59,00 kr
0.25 kg (236,00 kr / kg)
(4)
Likit 250 g, multipack, banan, morot, körsbär, 2 x äpple

Likit

250 g, multipack, banan, morot, körsbär, 2 x äpple

249,00 kr
1.25 kg (199,20 kr / kg)
Likit Boredom Breaker slicksten

Likit

Boredom Breaker slicksten

549,00 kr
Finns tillgänglig
Köp Likit från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Sund och glad med Likit

Varumärket Likit är ett familjeföretag som grundades 2002 och som har arbetat sig upp till toppen av marknaden för hästleksaker. Likit arbetar alltid med nya innovationer när det gäller deras produktsortiment. Slickstenar som kan hängas upp eller placeras i boxen. Vissa produkter gör det också möjligt att ha roligt i paddocken. Även om Likit är slickstenar handlar produkterna främst om sysselsättning och att motverka tristess hos hästar. Slickstenarna är "gömda" på ett sådant sätt att hästen måste anstränga sig för att nå dem.

När hästar var vilda måste de anstränga sig för att få mineraler eller smakliga godsaker. Likitprodukter är ett substitut för detta och lindrar tristessen i boxen eller paddocken. Likit-slickstenar kan också vara en välkommen omväxling, till exempel när hästen vilar i boxen på grund av sjukdom!

Likits produktsortiment

Det mest vanliga sättet att börja med Likits produkter är den klassiska slickstenshållaren, som hänger i ett rep och därför kan fästas var som helst både snabbt och smidigt. Svårast för hästen är det förstås när Likit-slickhållaren kan svänga fritt! Svårighetsgraden för Tongue Twister och Snack-A-Ball är högre, medan Boredom Breaker och Boredom Buster är lämpliga för riktiga Likit-proffs. Likit-slickstenarna kan enkelt monteras i produkterna och så snart en slicksten är tom kan den lätt bytas ut. Beroende på vilken Likit-produkt du har ska du använda de stora eller små Likit-slickstenarna.

Mer variation med Likit

För att göra det ännu roligare och mer engagerande finns det flera olika smaker på slickstenarna. Dessutom kan produkterna hängas upp eller placeras på nya platser hela tiden, så att din häst aldrig blir uttråkad!