Köp Cavalor Freebute Gel 200 ml | horze.se

Freebute Gel 200 ml

kr 319,00
Priset inkluderar moms
14% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: MIDWEEK
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 06.05.2021.
Cavalor Freebute Gel 200 ml
Cavalor Freebute Gel 200 ml
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 3 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cavalor Freebute Gel 200 ml
Beskrivning

Beskrivning

Egenskaper:


  • Cavalor FreeBute Gel är en intensiv gel som kan användas för svullna ben, ömma leder och övertränade muskler och senor
  • Innehåller en unik blandning av eteriska oljor, och ger snabb lättnad
  • En gel för utvärtes bruk med en unik blandning av 8 essentiella oljor, inklusive eucalyptus, lavendel och Tea Tree, Cavalor FreeBute Gel är utformad för att tränga in i huden och ge en djup och kraftfull verkan

Produkt-ID: 326414

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
5 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning