Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Pharma Arnica, 1000 ml

Produkt-ID: 25030

kr 129,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Arnica, 1000 ml
Beskrivning

Beskrivning

Örtliniment mot ömhet och mindre skador.


Effektiv, hudvänlig örtbehandling för ömma leder, senor och diskskador. Lindrar blåsor och ömma muskler.


Egenskaper:


  • Lindrar ömma leder & muskler
  • Hudvänligt
  • För diskskador

Teknisk beskrivning:


Ingredients: Aqua, Isopropyl alcohol, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, E150 (color), Arnica Montana, Hamamelis Virginiana.
WARNING: Bör ej appliceras på öppna sår eller irriterad hud. Skyddshandskar rekommenderas vid applicering. Undvik kontakt med ögonen. Bör ej förtäras. Förvaras utom räckhåll för barn.


Användning:


Appliceras direkt på hästens hud på det drabbade området.


Genomsnittligt betyg
4.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Också för Homosapiens
2 Gillar

Redan efter en dag lättades inflammationen i knäna kraftigt. Efter 3 dagar försvann all min obehag och injektioner. Jag kan säga att detta var min sista chans.

great!
2 Gillar

Jag använder den efter en session lite intensiv, jag tycker att den är riktigt bra, min häst hade lite uppslukad, jag satte in honom och nästa dag ingenting, inte behöver tejp eller skölj leran i en timme. mycket praktiskt på vintern när du inte vill duscha lemmarna eller inte har vatten.

1 Gillar

Denna produkt fungerar mycket bra. Svullningarna går ner snabbt och det verkar som att smärtan inte är lika stark. Testade produkten på egen hand där jag hade skadat och haft den länge, och efter två utstryk kände smärtan avsevärt mindre och de har inte återvänt. Naturligtvis kan det finnas andra faktorer som hjälpte också, men jag tror på arnika.

muskuloskeletala medicin
1 Gillar

En växtbaserad liniment som fungerar effektivt på styva och ömma muskler och läkning. Mild mot huden. Fungerar bra på både människor och djur. Jag föredrar själv farmavärmare för extrem värme, men min häst föredrar arnika eftersom det är mildare för huden och du upplever inte den intensiva uppvärmningen. Har hjälpt oss mycket, rekommenderas starkt för människor och djur med hårda ömma muskler och senor, sen inflammation etc.

Intressant produkt
1 Gillar

Bekväm för användning. Bra tolerans eftersom min häst är känslig. Bra effektivitet tror jag eftersom medlemmarna är nickel efter en hoppsamling. När det gäller den verkliga lättnaden, fråga min häst! O Synd att vi inte hittar det överallt.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.