Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Pharma Bitter Cool, 1000 ml

Produkt-ID: 25045

kr 129,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Bitter Cool, 1000 ml
Beskrivning

Beskrivning

Kylande liniment, som lindrar muskelspänning och ömma ben.


Starkt kylande liniment för sporthästar. För bruk efter ansträngning för att påskynda återhämtning. Den kylande effekten lindrar ömma och spända benmuskler.


Egenskaper:


  • Starkt kylande behandling
  • Lindrar ömhet
  • Minskar muskelspänning

Teknisk beskrivning:


Ingredients: Aqua, Isopropyl alcohol, Cetearyl alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine. Menthol.
WARNING: Bör ej appliceras på öppna sår eller irriterad hud. Ånga kan orsaka dåsighet eller yrsel. Förvaras utom räckhåll för barn. Skyddshandskar rekommenderas vid applicering. Skölj omedelbart med vatten och kontakta läkare vid eventuell kontakt med ögonen. Kontakta omedelbart läkare och visa förpackningen eller etiketten vid eventuell förtäring. Kräver 96 timmars karenstid enligt STC.


Användning:


Appliceras direkt på ben och kropp.


Genomsnittligt betyg
3.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Effektivt, bra valuta för pengarna
1 Gillar

Jag tog denna liniment eftersom jag inte vill duscha medlemmarna i min sto på vintern och jag letade efter ett sätt att lindra hennes medlemmar efter en hel del arbetsmöten. Produkten är i form av flytande gel som tillåter spridning genom att massera på senorna utan att behöva använda en stor mängd. Skaka bara flaskan lite, det blir iskallt! Genom att vidröra medlemmarna i min sto 10 minuter efter applicering av produkten är de verkligen kalla. Hon är mindre förtrogen med det också. Jag tror att flaskan slutar snabbt!

...
0 Gillar

Min träsk har lite vätska och lämnar inte idag men inte mer vätska än som användes. Nu bytte vi till en annan och minst två gånger storleken på vätskepåsen. Allt annat på grund av något annat är åtminstone ett bra liniment. Ps. Jag brast i detta öga D:

Iskall gel
0 Gillar

Produkten kyler bra men tyvärr blev min häst väldigt torr och fnasig på benen. Han tappar nu gammal hud som har lossnat pga gelen.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.