Köp Siulpower Greene’s liniment, 1 L | horze.se

Greene’s liniment, 1 L

kr 119,00
kr 169,00
Priset inkluderar moms
Spara 10% med koden: MIDWEEK
Kopiera koden: MIDWEEK
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 15.04.2021.
Finns tillgänglig
Varan finns i lager för dig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Siulpower Greene’s liniment, 1 L
Beskrivning

Beskrivning

Traditionellt Greene’s liniment. Lindrar effektivt spända, trötta och ömma muskler. Innehåller eukalyptusolja, mentol, kamfer, jod och kaliumjod.


Teknisk beskrivning:


Ingredienser: Kamfer, Mentol, Thymol, Eukalyptusolja, Grön livsmedelsfärg i en vattenacetonblandning. (1,0-0,75 vol%).
.


Användning:


LÖSNING ENDAST FÖR UTVÄRTES BRUK.
Ansträngda, medtagna eller stela muskler i rygg, skuldra eller länd.
Instruktioner:
Ansträngda och medtagna muskler: Applicera Greene´s lösning varje timme genom lätt ingnidning och massage. Minska frekvensen av behandlingen när besvären avtar.
Stelhet i rygg, skuldra och länd: Gnid in och massera Greene´s lösning och täck med hästtäcke som vridits ur med varmt vatten. Täck det våta hästtäcket med ett torrt under 40-60 minuter. Använd 3 eller 4 applikationer dagligen tills besvären avtar.

IRRITERAR ÖGONEN:
Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor. Ångor kan göra att man blir dåsig och omtöcknad. Vid kontakt med ögonen spola genast med mycket vatten och kontakta läkare. Förvaras åtskilt från antändningskällor. Förvaras oåtkomligt för barn.


Produkt-ID: 25100

Läs mer

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning