« Tillbaka / Varumärken / Trikem

Trikem Trikem Kylgel 250 ml

91,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
0.25 l (364,00 kr / l)
( 2 )

Köp din påskpresent - Spara 15% från 800kr och 20% från 1200kr

Shoppa nu

Kopiera koden: EASTER
Köp för 800kr och få 15 rabatt. Köp för 1200kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 07.04.2024.
Färg: Ej specificerat
Ej specificerat Trikem Kylgel 250 ml
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Ger effektiv och djupverkande kyla RADITAL Kylgel är snabbverkande med djupgående kyla för vård av mindre bristningar direkt efter hård ansträngning. Med kylning minskar genomströmningen i blodsystemet så att mindre blödningar i huden och ytliga vävnader kan läka snabbare. Målsättningen är att ett minskat läckage i vävnaderna ger snabbare återhämtning och rehabilitering. Därför är det viktigt att kylningen sker så snabbt som möjligt i anslutning till de förmodade bristningarna. Blod som kommer ut i vävnaden orsakar större skada eftersom vävnad också förstörs av blödningen. Kyla ger även en effektiv lindring av smärta som uppstår av den svullnad i vävnaden som blödningen orsakar. Kylgel kan appliceras återkommande under någon timma. Därefter kan man med fördel använda RADITAL Liniment för att åter öka blodgenomströmningen och snabba upp återhämtningstiden. Vid behandling av större bristningar rekommenderas hård bandagering som effektivt minskar blödningar. I dessa fall är kylgel inte att rekommendera eftersom kylan dels inte når tillräckligt djupt men även för att kyleffekten uppstår av att värme avleds från huden, vilket förhindras av bandagering. I dessa fall bör man istället använda kylpåse som läggs under bandaget.

Teknisk beskrivning:

Dosering: RADITAL Kylgel används normalt med riklig applicering men kan även appliceras återkommande med cirka 30 minuters mellanrum för längre kylande effekt.INNEHÅLL:Menthol.Eucalyptol.Etanol.Karbomer.Propylenglykol.Vatten.Färg E131.

Produkt-ID: 25069

Läs recensioner:

Färg: