Spara 15% på din beställning *
Använd kod: WINTER-SALE
Kopiera
Kopierades till klippbordet
* Kampanjinfo
Longering

Longering

Longering är ett fint sätt att träna hästar på eller för uppvärmning innan ridning eller tävling. Utrustning som kapsun, spö och longerlina är ett måste i alla stall.
48 artiklar

Hästträning börjar på marken och Horze longerprodukter hjälper dig med allt markarbete.

Longering är ett utmärkt sätt att träna, motionera och lära din häst innan du sätter dig i sadeln. Produkter som longerlinor av mjuk nylon, med kraftig mässinghake, är perfekt för dagligt bruk. Den slitstarka linan förblir flexibel och har en perfekt längd för alla hästar. Textilen på Horze longerlinor är antibakteriell och fukttransporterande, så att den förblir behaglig i handen och inte glider, utan är lätt att få grepp om.

En longergjord eller inspänningstyglar kan göra en träning verkligen lärorik.

Ta hjälp av utrustningen under din rutinlongering och lär hästen korrekt form och smidighet när den longeras. Korrekt använda inspänningstyglar kan förbättra hästens topplinje och göra den dagliga longeringen mer disciplinerad. En longergjord ger fler anpassningsmöjligheter och positionsalternativ som kan vara svårt att uppnå med en sadel. Longering är ett utmärkt träningsverktyg när det utövas på rätt sätt, och kan lära din häst att uppföra sig och svara på markarbete. Ta med dig Horze longerutrustning till nästa tävling för att hjälpa hästen att slappna av och lugna ner sig innan ridningen och hålla honom trygg och komfortabel.

Köp Longering på horze.se

På horze.se handlar du bekvämt online och tar emot din order efter bara några dagars leveranstid.

Beställ online och ta för dig av dessa fördelar:

🚚

Fraktfritt från 499 kr

💳

Flera betalningsmetoder och betala på konto

Gratis retur

📞

Gratis kundrådgivning och chatt

Beställ Longering på horze.se nu!