« Tillbaka / Teman / Longering & tömkörning / Hjälptyglar & longeringssystem / Gramantyglar & Halsförlängare

F.R.A Freedom Riding Articles F.R.A. Wendy B kapson, bettlöst träns, lädertyglar med snabbhakar

3.590,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader

Köp din påskpresent - Spara 15% från 800kr och 20% från 1200kr

Shoppa nu

Kopiera koden: EASTER
Köp för 800kr och få 15 rabatt. Köp för 1200kr och få 20% rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 07.04.2024.
Färg: Black
Black F.R.A. Wendy B kapson, bettlöst träns, lädertyglar med snabbhakar
Storleksguide
Size A Crown B Browband C Noseband
P 66 cm 37 cm 27 cm
C 69 cm 38 cm 29 cm
F 72 cm 39 cm 31 cm
Tillbaka

Trots att tränsstorlekar i allmänhet överensstämmer med storlekstabellen, varierar storleken på hästarnas huvud mycket. Därför bör tränset alltid först prövas på hästen för att försäkra sig om att det passar.

När tränset sitter på hästens huvud bör en näve få plats mellan käkremmen och hästens käke, två fingrar mellan nosremmen och nosryggen samt två fingrar mellan pannbandet och hästens panna. Pannbandet bör inte vara så stramt att det nyper hästen vid öronen eller så löst att tränset dras framåt. 

Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Det perfekta tränset för ridning och träning av Wendy Bleekemolen, utvecklat i samarbete med F.R.A.® Wendy Bleekemolen är en välkänd belgisk kvinna och tränare med årtionden av erfarenhet av att rida in hästar. Hon tränar och rider in alla sina hästar bettlöst. I Belgien driver hon ett träningstall tillsammans med sin man Steve Sevenhans, och utbildar instruktörer i natural horsemanship, en träning där bettlös ridning är viktigt. Tränset ger dig följande möjligheter: Mittringen ger dig möjlighet att träna din häst framåt/nedåt, vid longering och markarbete. Med sidoringarna kan du enkelt longera respektive sida, träna markträning med tyglar och eftersom de ligger längre bakåt än med ett standardträns kan du rida bettlöst perfekt. De medföljande lädertyglarna med snabbhakar fäster du lätt till ringarna och låter dig träna traverse, renverse, öppna, framåt/nedåt och böjningar. För träning på den stora volten rekommenderas de långa F.R.A.®-lädertyglarna, som finns i längderna 6,8, 8,0 och 12,20 meter. Tränset är från F.R.A.®-premiumkollektionen, tillverkat av mjukt italienskt läder och extremt behagligt för din häst, där käkremmen alltid håller tränset borta från ögonen. Ett vackert, funktionellt och mycket genomtänkt träns med äkta Swarovski-kristaller, och finns i färgerna: havanna och svart, och i storlekarna Pony, Cob och Horse.

Egenskaper:

  • Modell: Italienskt läder med Swarovski-inlägg
  • Färg: Svart eller Mocca
  • Nackstycke: Anatomiskt format
  • Pannband: V-format, inlägg med Swarovski-kristaller
  • Nosgrimma: Välvd med vaddering och 3 ringar
  • Käkrem: Justerbar
  • Tyglar: Läder med hakar

Produkt-ID: 322942

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: