Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Harry's Horse Soft longerlina

Produkt-ID: 308943

kr 279,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Harry's Horse Soft longerlina
Beskrivning

Beskrivning

Hjälper till att hästens rygg slappnar av vid longering. Gjord av mycket mjuk bomull och stark polypropylen. Ringen håller ihop linan mellan benen. Den här longeringshjälpen är justerbar i längd.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra men ...
0 Gillar

Väl mottagen paket trots att ha skickat lite långa och relativt dyra fraktkostnader jämfört med produktens pris. Ny produkt, motsvarande beskrivningen och bilden. Få i ett litet marinät. Storlek, dock mycket liten. Jag tog M för min ponny D och ställde till och med den lösaste, den är begränsad för snäv ... Jag beklagar att jag inte har tagit L men jag kommer inte att rekommendera produkten eftersom jag kommer att betala en porto. Synd.

Loin enthement
0 Gillar

Standardstorlek, jag hade förlitat mig på en tidigare åsikt för att välja storleken på fästningen och jag tog den största storleken eftersom min häst är 1 m70 och är väldigt lång. Slutligen är den förtjänst som jag valde (XL) för stor! Men bra produkt, storlek normalt !!!!

pffffffffffff
0 Gillar

Jag var tvungen att ta emot den 15.12.17 men jag har det fortfarande inte !!!!! så jag hoppas att ha det på inte länge, veta att vi är 19.12.17

Jag tog en Cob för mitt sto på 1m60
0 Gillar

var uppmärksam på storleken eftersom den är tillräckligt hög. synd att inte hitta ett mer detaljerat meddelande inklusive de olika möjliga användningarna.

Härligt mjukt material - lätt att använda
0 Gillar

Jag har blivit riktigt glad över att använda denna "lunghjälp". Det är lätt att dra åt och kan justeras något. Läckert mjukt tyg. Jag har valt en storlek XL eftersom min häst är ganska stor, men kan förmodligen passa ett antal mindre också, eftersom den sitter ganska lös / Kan sträckas ut mycket

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.