Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Horze justerbar halsförlängare

Produkt-ID: 10510

kr 149,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze justerbar halsförlängare
Beskrivning

Beskrivning

Enkelt och justerbart för hästens komfort.Horze chambon är elastisk med hake. Justerbar för alla storlekar. Mycket mångsidig. Uppmuntrar hästen milt att hålla ner huvudet och förbli samlad och böjd utan att ryttaren förlorar känsligheten i tygeln.


Egenskaper:


  • Enkel och effektiv hjälp för korrekt halsposition och uppmuntrar till effektiv användning av ryggen
  • Uppmuntrar hästen att sänka huvudet och söka sig till bettet
  • Går över nacken och genom bettet för att sedan fästas i gjorden

Teknisk beskrivning:


Justerbar för alla storlekar.


Genomsnittligt betyg
4.4
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

super
7 Gillar

Trevligt elastiskt chambon, fungerar super bra ... Jag tyckte dock att det går snabbt .. :-) men trevligt pris :-)

För hårt för de oerfarna
3 Gillar

Bra och hållbart. Det är bara synd att den stora hästen har en tät hängmatta, även om hästen kommer ner i halsen och svansarna är lösa. Bör vara större i storlek för stora hästar. Till att börja med känns min häst nervös eftersom den elastiska fästningen måste dra skenan på plats. :( När Hepa slappnar av och börjar luta sig precis bakom kulslinjen, lossnar det elastiska bandet.

Bra kvalitet till ett bra pris!
2 Gillar

Jag beställde den här nackbåren för min OTTB efter att en annan boarder i min ladugård berättade för mig hur mycket hennes OTTB hade haft fördel av Dover Saddlerys nackbår. Horzes halsbår är lika bra av kvalitet som Dovers och är halva priset. Mycket nöjd med detta köp!

tätt och av dålig kvalitet
2 Gillar

den lossnar bara när hästen springer i ett bråk och krokarna går mycket lätt.

Bra köp!
2 Gillar

Jag köpte den här för min händelse sto, eftersom jag har problem med att få henne att verkligen sträcka sig och det är underbart! Jag älskar att den är elastisk så att det gör det du försöker åstadkomma mer av hästaridén, medan ett annat verktyg som inte har något är mer sannolikt att få dem att skämma över vad du gör. Jag bestämde mig också för att använda min skärhäst som alltid har hållit ut näsan snarare än vertikal och hon gör fantastiskt i det. Allt och allt, det här är en bra produkt som inte bara är för en engelsk häst och jag rekommenderar den starkt :)

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.