Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze longerdelta

Produkt-ID: 10530

kr 79,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze longerdelta
Beskrivning

Beskrivning

Ett perfekt redskap för dem som behöver longera innan ridning .Horze longeringsdelta av nylon är perfekt när du ska longera hästen med tränset på. Lätt att använda av slitstarkt nylon med snabbknäppe för fäste i bettet och D-ring för longeringslinan. Med denna rem slipper man att ta loss linan för att byta varv.


Egenskaper:


  • Karbinhakar för enkelt fäste i bettet
  • D-ring för fäste av longeringslina
  • Slitstarkt nylon
  • Sparar tid då du inte behöver ta av linan för att byta varv

Teknisk beskrivning:


Av slitstarkt nylon.Detaljer i rostfritt stål.Torkas av med trasa.


Genomsnittligt betyg
4.2
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Super!
3 Gillar

Det är uppenbart ett mycket bra pris och de lungande skyddsglasögonen är superlättade i tänderna och framför allt snabbt av och du behöver inte rumnesteln så länge! Vänder 1 A medan du lungar och håller ut ordentligt!

Longierbrille
2 Gillar

Topppris! Topp kvalitet. Ta alltid dem för lungning, klicka bara!

Bra och billigt;)
2 Gillar

Priset är fantastiskt och du kan bara spännas på och av. Men tyvärr, efter några veckor, har något redan gått sönder för mig. men för priset får du en ny. :)

dissapointed
2 Gillar

Jag använde den här produkten för att släppa, tio minuter i stoet drog bara något och ett av metallklämmorna knäpptes av.

varar länge
1 Gillar

Nu är det länge sedan jag köpte den här produkten. För ungefär tre och ett halvt år sedan. Och det är fortfarande lika snyggt och starkt som när jag köpte det. :)

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.