Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze longergjord i nylon

Produkt-ID: 24900

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Horze longergjord i nylon
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze longergjord i nylon
Beskrivning

Beskrivning

Nylongjord med vadderad ryggdel i syntetiskt läder är det perfekta träningsredskapet. De många ringarna på ryggdelen gör det enkelt att justera hjälptyglar och andra träningshjälpmedel. Den justerbara gjorden är utmärkt för uppvärmning eller träning, och den robusta svarta nylonen tål ordentlig användning.


Egenskaper:


  • Stark nylon
  • Dubbla spännen på varje sida

Teknisk beskrivning:


170 cm till 200 cm.


Genomsnittligt betyg
4.2
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Surfaix genomtänkt men för stor.
7 Gillar

Jag köpte denna surfaix för 3 månader sedan och valuta för pengarna är ganska lämpligt. Ringarna på sidorna, ofta glömda på surfaix i denna prisklass, är mycket praktiska för förtryck. Genom nackdelar tog jag en häststorlek för en häst på 1m75 och surfaix var betydligt för stor. Så jag lägger till hål för att sätta den i rätt storlek.

4 Gillar

Mycket bra produkt! Ingenstans billigare att hitta rätt kvalitet. Mycket nöjd med priset.

2 Gillar

tyckte det var riktigt bra men eftersom jag har en stor häst och även om jag väljer den största storleken är den fortfarande för kort men jag har beslutat att använda ett riktigt långt "dressyrbälte" som också köpts i horze

Valuta för pengarna TOPP
2 Gillar

Visst inte det bästa lungbältet på marknaden, men mycket bra för det här priset! Inte lika känsligt som äkta läder och för att minska nötknäppareffekten på ryggraden, använder jag det med en skumgummi. Jag skulle köpa igen. :)

Stor i storlek!
2 Gillar

Mycket stor i storleken, köpte storlek ponny åt mitt fullblod som har cob eller full i vanliga fall, men den var ändå för stor. Kändes som bra material och kvalitet för det låga priset annars!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.