Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze longeringshjälp

Produkt-ID: 10802

kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze longeringshjälp
Beskrivning

Beskrivning

Longera din häst för att sträcka ut och stärka ryggen utan tvång med detta hjälpmedel.


Horze erbjuder en innovativ longeringshjälp för att träna din häst försiktigt och utan tvång. Den här longeringshjälpen stärker ryggen och sträcker överlinjen utan kraft och tvång. Med hjälp av detta milda hjälpmedel uppmuntras hästen att sträcka sig framåt nedåt vid longering.


Egenskaper:


  • Stor hjälp när du tränar hästen från marken
  • Longeringshjälp som inte kräver longergjord eller träns
  • Bör användas frekvent och endast korta träningspass för bästa resultat

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

4 Gillar

Systemet fungerar riktigt bra, men jag hittar en flexibel linje bakom hästen. Jag har en stor häst, 165 täckt, och det är helt enkelt för långt att ha den runt bakbenen. Det finns många inställningsalternativ i systemet, bara inte det att ta den bakre delen med.

"Passoa lungsystem"
3 Gillar

Riktigt läckra längtagar. Spännen / gliderna, samt foder av god kvalitet. Inmatningsalternativ är många, så passar de flesta hästar / ponnyer. Den enda nackdelen som jag har varit medveten om är att ringar med tunga remmar (svängband från Horze) är för små för att kunna få spännen / fodret igenom för att säkerställa att fodret inte kommer för långt ner till benen. Har löst detta genom att lägga till hyttkrokar i bandringarna.

longerinssysem för liten till stor häst
3 Gillar

har en häst på 170 istg och där är den för liten så den måste bytas ut eller förlängas med extra koppel

Lunging Aid
1 Gillar

Snyggt tillverkat mjukt bakreim, mjukt nylonrep och kromfäste. Jag tror att jag använder det korrekt ingen riktning eller förslag med produkten. Ett diagram med föreslagna bifogning hade varit trevligt.

Något litet i storlek
1 Gillar

Bra system för längtan med aktiva bakben. Men det finns inte mycket extra rep att ge om du vill stämma in på en stor häst. Min är 163 och jag tycker att det är lite knepigt. Missa också en extra fixering runt bältet för att undvika att repen kommer för långt ner till marken / benen längs hästens sidor.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.