JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Horze longeringshjälp

Produkt-ID: 10802

kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Horze longeringshjälp
kr 399,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze longeringshjälp
Beskrivning

Beskrivning

Longera din häst för att sträcka ut och stärka ryggen utan tvång med detta hjälpmedel.


Horze erbjuder en innovativ longeringshjälp för att träna din häst försiktigt och utan tvång. Den här longeringshjälpen stärker ryggen och sträcker överlinjen utan kraft och tvång. Med hjälp av detta milda hjälpmedel uppmuntras hästen att sträcka sig framåt nedåt vid longering.


Egenskaper:


  • Stor hjälp när du tränar hästen från marken
  • Longeringshjälp som inte kräver longergjord eller träns
  • Bör användas frekvent och endast korta träningspass för bästa resultat

Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bästa köpet
0 Gillar

Perfekt o lätt reglerad! Prisvärd och kommer användas mycket tillsammans m shires longergjord ♥️

Amazing !!!
1 Gillar

Första Pessoa jag har köpt så ingenting att jämföra det med. Horze slutar alltid förvåna mig när jag köper av dem och de har gjort det igen. En nackdel är att jag KAN (ibland) kämpa för att justera ena sidan av det, men det var kallt och jag kunde inte känna mina fingrar så osäker på om det reflekterar produkten. Men supernöjd och skulle rekommendera till alla särskilt eftersom det är billigast online!

fantastiska
0 Gillar

Var har detta varit hela mitt liv?!?!?! Jag älskar det!! Passar min 16.1 WB / TB sto som en dröm. Det får henne att sträcka sig till "kontakten", perfekt på vertikalen och du kan se hennes ryggmuskler arbeta med varje steg !! Remskivan gör det möjligt att ge med varje steg så att det inte är så långt på munnen varje steg som med sidorenor, etc. Min häst verkade verkligen förstå vad den bad henne att göra omedelbart. Jag kan inte vänta med att fortsätta använda detta. Prisvärd topplinjebyggare !!

För liten storlek
0 Gillar

Systemet är alldeles för kort. Fungerar säkert för mindre hästar, men för min 170 cm häst var detta för litet!

Bästa verktyget för att bygga rygg och nacke
0 Gillar

Denna produkt är jämförbar med Dover och andra webbplatser som tar ut över $ 200 för samma enhet. Du kommer att behöva en snurra och en headstall med en snaffle bit. Du kan använda med eller utan lunge.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.