Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Horze longeringsset

Produkt-ID: 10801

kr 755,65
kr 889,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Horze longeringsset
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze longeringsset
Beskrivning

Beskrivning

Longeringset: startpaket bestående av longergjord med många D-ringar och utmärkt justeringsförmåga, longerlina, kapson med mjukt sympatex-foder, inspänningstyglar.


Teknisk beskrivning:


Material: nylon.


Tvättråd:


Fukta en ren tvättsvamp, vrid ur ordentligt och torka bort svett och smuts efter bruk. Torka sedan av med ren handduk.


Genomsnittligt betyg
4.5
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

1 Gillar

Är väldigt nöjd med longerings setet, allt var med som jag behöver både till mitt varmblod och Islandshäst. Värt varenda krona

0 Gillar

mycket bra valuta för pengarna! Mycket bra kvalitet, mycket sober i svart och mycket bra för en klubb kavalleri eller ägare

Lunging set
0 Gillar

Köpte uppsättningen förra året, men tyvärr inte fast om din häst hoppar bort en gång, då kommer dessa ringar att dra av sig omkretsen. Har redan två gjort. Så priset är inte riktigt.

Bästa investering jag har gjort på länge
0 Gillar

Jag kan inte säga tillräckligt fantastiska saker om denna uppsättning - cavesson stoppar min häst förkylt när hon försöker skruva bort. Jag har motstått att lunga henne med lite i munnen, men den här saken fungerar som magi. Jag kunde inte vara lyckligare! Hela uppsättningen är väldigt välgjord, även om jag önskar att sidereinerna var lite längre. Men för priset finns det ingenting att klaga på. Om Horze letar efter förslag på hur man kan förbättra framtida inkarnationer av denna uppsättning, skulle jag säga sidereinlängden och ett lite längre pannband. Jag har den fulla storleken, och det passar i allmänhet min 15,2 timma färghumma mycket bra, även om det är lite tunt runt öronen. Materialen som används för att göra denna uppsättning är av högsta klass. Kvaliteten på metallarmaturerna på näsbanden är felfri och tillräckligt tunga för att det ser ut som om det kommer att hålla en livstid. Klänningen passar fint och är väldigt lätt. Hela uppsättningen är gjord av stark nylonbädd, med gummifodrade vadderade områden på näsbandet och under kontaktpunkterna på ingången. Jag rekommenderar starkt denna utmärkta uppsättning produkter till alla med en budget. Priset är utmärkt, och cavesson ensam är värt mer än $ 129 som Horze tar ut för hela uppsättningen. Jag har haft andra snarkare och cavessons tidigare, men dessa är min favorit överlägset. Jag tenderar att vara lat när jag rengör min tackling och utrustning, och de syntetiska materialen gör det så enkelt. Det är också snyggt - alla komplimanger mig för hur snygg det ser ut på min häst. Kort sagt-- det är en underbar produkt och jag skulle köpa den igen i hjärtslag.

Arbetet är en glädje :))
0 Gillar

fantastisk uppsättning att arbeta på sladden! brukade huvudsakligen arbeta med erfarna hästar - den vanliga grimman och snöret var tillräckligt, på sommaren var jag turen att bli ägare till ett ungt ljus)) kaptsung är väldigt bekväm - det är lätt att rikta hästen dit du, och inte honom, behöver. kvaliteten är på topp, allt är mycket hållbart. uppsättningen visade sig vara för stor för oss, gjorde ytterligare hål och smälter dem, vi utnyttjar detta goda med avundsvärt regelbundenhet - ingenting fungerade, allt är så bra som nytt, det rengörs lätt vid behov. sladden är tunn och tillverkad av nylon är inte särskilt bekväm när det gäller att det är traumatiskt att arbeta med en otränad häst utan handskar, hala. men alla stora plusser förlåter lätt den här lilla bristen. väldigt nöjd!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.